Politic

UPDATE. Scandal: Senatoarea Cristiana Anghel a vociferat când vorbea Dacian Cioloş

 

În timp ce premierul Dacian Cioloş dădea explicaţii în Senat despre situaţia posturilor TV Antena 1 şi Antena 3, senatoarea Cristiana Anghel a vociferat de mai multe ori. În cele din urmă, preşedintele Senatului –Călin Popescu Tăriceanu a cerut ca aceasta să fie scoasă din sală.

„Vreau să separ modul în care a acţionat ANAF, pe care l-am condamnat, şi i-am atras atenţia şefului interimar al ANAF, ca aceste reflexe trebuie să dispară din toate instituţiile care acţionează cu cetăţenii. Nu voi accepta din partea niciunei instituţii astfel de comportamente.

Dar un alt lucru este fondul pe care ANAF a acţionat. Nu pentru a apăra cu orice pret o instituţie, am precizat că nu era cazul să fiu informat atunci când o instituţie respecta legea“, a spus Cioloş în urmă cu puţin timp în Senat, legat de evacuarea posturilor TV Intact.

„O instituţie a statului aflată în subordinea guvernului a decis să aplice o hotărâre judecatoarească. Nu este vizată activitatea jurnaliştilor, posturile nu îşi pierd licenţele de emisie.Ba, mai mult, televiziunile vor emite inclusiv luni din acele sedii pentru că suntem la începutul procesului. Ar putea dura câteva luni.Încetarea emisiei este apanajul CNA.Guvernul României respecte legile şi horararile judecătoreşti. ANAF a acţionat legal“, a mai spus Dacian Cioloş în Senat.

Amintim că sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate până la sfârşitul acestei săptămâni. Inspectorii ANAF au prezentat notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2014, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

Revenim cu informaţii

Citiţi şi:

Live text. Cioloş dă explicaţii în Senat despre evacuarea postului Antena 3


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button