Politic

UPDATE. Legea defăimării a fost RESPINSĂ!

 

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a cerut azi să se constate că Legea defăimării a picat la vot. Acesta a mai spus că va reiniţia o lege cu acelaşi conţinut.

Unii deputaţi au crezut că din nou au fost probleme la cartelele electronice de vot, în timp ce alţii au spus că e lipsă de cvorum. Deputatul UMDR Marton Arpad a atras atenţia asupra lipsei de cvorum. „Legile ordinare trebuie să treacă cu majoritatea deputaţilor prezenţi, ori la prezenţă avem un număr cât mai mare decât cea care ar justifica la 152 de voturi „pentru”, este sub jumătatea celor prezenţi. Au fost înregistraţi peste 300 de prezenţi. Verificaţi care este adevărul, dar dacă numărul prezenţilor înregistraţi este corect, atunci această lege nu a trecut”, a spus Marton Arpad, conform Mediafax.

Amintim că iniţial au fost prevăzute amenzi maxime de 100.000 de lei pentru discriminare, însă după reacţiile negative primite de la opinia publică,  Liviu Dragnea a spus că legea nu va mai conţine niciun fel de amenzi. Luni, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii vor vota în plen împotriva Legii defăimării, afirmând că ar trebui rediscutată o altă iniţiativă care să fie pro-toleranţă.

Citiţi şi:

Legea Defăimării se va vota azi!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button