Politic

UPDATE. E oficial. Niţă, singurul contracandidat al lui Zgonea pentru a doua funcţie în PSD

 

Comitetul Executiv National al PSD s-a întrunit pentru a valida candidaturile la funcţiile de preşedinte executiv şi vicepresedinţi. Sunt 15 candidaţi înscrişi pentru cele 10 poziţii de vicepreşedinţi bărbaţi, şase femei pentru cele 4 posturi alocate acestora şi doi înscrişi pentru cea de preşedinte executive: Constantin Niţă, liderul PSD Braşov, şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

„Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice, prin urmare este necesar să existe acest spirit competiţional, pe care eu l-am sprijinit în partid întotdeauna”, a declarat Constantin Niţă, azi. Acesta a mai spus că, dacă va câştiga funcţia, va renunţa la cea de preşedinte al PSD Braşov. „Dacă Zgonea are susţinerea a peste 30 de organizaţii e foarte bine, apreciez foarte mult lucrul acesta, dar votul este la cei 4.500 de delegaţi”, a mai spus Niţă.

„La experienţa pe care o am în partid, la ceea ce am făcut şi în economie, la programele pe care le-am făcut pentru partid, cred că sunt competent pentru acest post…“, a mai spus liderul PSD Braşov. „Cred că domnul Dragnea trebuie să fie imparţial în această competiţie, că, dacă ne stabilim dinainte prietenii, atunci nu mai e competiţie corectă“, a arătat Niţă.

De asemenea, Niţă şi-a depus candidatura şi pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD, conform Mediafax. Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD.

„Mi-am depus candidatura la funcţia de vicepreşedinte al PSD, pentru că vreau să continuu proiectele începute în activitatea mea în cadrul partidului. Suntem împreună de mult timp şi am trăit în decursul anilor şi momente grele în acest partid, dar am demonstrat că am rămas uniţi, iar Congresul Extraordinar de duminică va arăta din nou că formăm o echipă”, spune Bănicioiu, într-un comunicat transmis azi. Bănicioiu este şi în prezent vicepreşedinte al PSD, iar recent a demisionat de la conducerea PSD Sector 4.

Alegerile vor avea loc în Bucureşti, în cadrul Congresului Extraordinar de duminică, de la Sala Palatului.

Citiţi şi:

UPDATE. Niţă: „Îmi pare rău că stric tandemul Dragnea-Zgonea“

UPDATE. Ecaterina Andronescu candidează pentru un post de vicepreşedinte PSD

UPDATE. Constantin Niţă va afla dacă a fost validată candidatura lui, pentru funcţia de preşedinte executiv a PSD


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button