Politic

Unde vrea PSD în Brașov pasaje subterane și supraterane

Unde vrea PSD în Brașov pasaje subterane și supraterane.

Intrat, neoficial, în campanie electorală, subprefectul Lucian Pătrașcu, candidatul social-democraților pentru postul de primar al Brașovului (de văzut dacă va exista o coaliție PSD-PNL la nivel local – Detalii, AICI), a readus în discuție problema circulației în orașul de la poalele Tâmpei.

„Brașovul este deficitar la capitolul infrastructură rutieră. Brașovenii au nevoie de eficientizarea mobilității urbane”, a declarat Lucian Pătrașcu.

Unde vrea PSD în Brașov pasaje subterane și supraterane

Pentru construcția unor pasaje subterane și supraterane, el a dat și câteva exemple în acest sens: la Trei Alimentare; pe 13 Decembrie – Aurel Vlaicu – B-dul Gării (Făget); Stadionului – Lungă – Calea Făgărașului (Complexul Bartolomeu); Centura Brașovului – ieșirea spre Tărlungeni; Narciselor – ieșirea spre Sânpetru; Sala Sporturilor – Cartier Coresi (podul hobanat).

„Administrația Coliban se face că nu vede și că nu înțelege faptul că Brașovul a devenit un oraș cu un trafic auto extrem de aglomerat. Actuala administrație USR a Brașovului demonstrează că nu are viziune de viitor și că nu este interesată de confortul și bunăstarea brașovenilor”, a precizat Lucian Pătrașcu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
2 luni în urmă

Nu vrei si o parcare subterana la Livada Postei, mai Patrascanule ?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare