Politic

STRATEGIA GUVERNULUI DE A SPERIA ELECTORATUL?!… Gabriela Firea, despre propagandă și manipulare

 

Se încing spiritele pe finalul campaniei electorale, duminică fiind programate alegerile locale în Româna.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru un nou mandat ca primar al Bucureștiului, aflată într-o luptă „umăr la umăr” cu Nicușor Dan, aruncat în luptă de USRPLUS și PNL pentru a o detrona pe fosta jurnalistă a Antenei 3 din postul mențonat, a adus acuze grave, la România TV, Guvernului Ludovic Orban.

În ceea ce privește numărul record de noi cazuri de coronavirus/zi, stabilit ieri – CORONAVIRUS. RECORD NEDORIT de noi cazuri în țară! Situație ALARMANTĂ la Brașov!, Gabriela Firea a declarat: „Este propaganda guvernului care vrea să sperie oamenii, să nu vină la vot. Presa a descoperit că eram singura țară care raporta doar persoanele infectate și internate, nu și pe cei tratați acasă. Subiectul s-a pierdut. Se întâmplă ce se poate vedea în toată Europa, odată cu revenirea oamenilor la muncă, cu terminarea vacanțelor, avem multe cazuri, pentru că nu am făcut ce trebuia la timp, adică testare masivă. Nu a dorit guvernul să fie și o altă instituție care să aibă o numărătoare paralelă. Sunt oameni din guvern, acel GCS, ministrul Sănătății, au venit cu informații diferite de la o zi la alta și cu feluri diferite de raportare… Ei au dovedit că în ultimele 6 luni au manipulat cifrele ca să obțină rezultatul dorit în acel moment… Se poate negocia orice în viață, sau aproape orice, dar nu principii. Când lovești omul la sănătate, trebuie sancționat, astfel că nimeni să nu se mai joace cu sănătatea oamenilor”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button