Politic

Sibienii pot experimenta accidentele ușoare

  • article_435488_1.jpg
 

Clubul Rotaract Sibiu, în colaborare cu Poliţia Rutieră Sibiu și Primăria Sibiu,  organizează în 9 și 10 mai, în cadrul unei campanii de conștientizare asupra importanţei purtării centurii de siguranţă în trafic în experiment prin care se va simula un accident ușor, relatează site-ul turnulsfatului.ro. 

 Practic, sibienii pot asista și participa la o demonstraţie gratuita, realizată pe un simulator, a ceea ce înseamnă un impact rutier la aproximativ 20 de km/h. Testele, au anunţat organizatorii, se desfășoară în condiţii de siguranţă, iar la faţa locului vor fi prezenţi reprezentanţi ai Asociaţiei Voluntarilor SMURD. 

Campania „Condu Prudent! Alege Viaţa!”, a fost iniţiată în 2008, pentru sensibilizarea conducătorilor auto asupra accidentelor rutiere numeroase cauzate cu preponderenţă de comportamentul agresiv la volan și imprudenţă. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button