Politic

Și apropiatele lui Vâlcov – DATE AFARĂ!!!

 

După ce Darius Vâlcov a părăsit funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă – detalii, aici: Darius Vâlcov și-a dat demisia de la Guvern, protejatele lui, Mihaela Triculescu (șefa ANAF) și Adriana Cotel (șefa CNAS), sunt îndepărtate din funcții, după cum a informat jurnallistul Grigore Cartianu pe site-ul https://ziaristii.com/

Potrivit aceleiași surse, „Mihaela Triculescu nu avea nici un fel de experiență în gestionarea unei instituții de talia Fiscului. Numirea ei a fost o aroganță marca Vâlcov, cu acordul șefului suprem din acel moment, Liviu Dragnea”.

În ceea ce o privește pe Adriana Cotel, Grigore Cartianu a relatat: „Ea este foarte bună prietenă cu Mihaela Triculescu. Demiterea Adrianei Cotel este cerută insistent de ministrul Sănătății, Sorina Pintea”.
 
Favorită să devină șefa ANAF este Mirela Călugăreanu, care a mai condus Fiscul în perioada în care Mihai Tudose a fost prim-ministru.

Foto: ziariștii.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button