Politic

Șefia USR, țelul unui senator de BRAȘOV!

  • darau_2.jpg

Ca și Allen Coliban, primarul Braşovului (BRAȘOV. Allen Coliban: „În situaţia actuală, avem nevoie de un reset”), Irineu Darău, senator USR de Braşov, a recunoscut că partidul se află într-o perioadă de criză, accentuată de demisia lui Dacian Cioloș din funcția de președinte.

„Nu am văzut nici un progres notabil în USR. În USR este aceeaşi majoritate în Biroul Naţional de 4 ani şi jumătate. Echipa Ghinea – Barna – Drulă s-a rupt de Dacian Cioloş şi a generat o nouă confruntare. Obiectivul USR trebuie să fie extern, dincolo de certuri. În USR, liderii mai degrabă au renunţat. Este greu să rezişti. Responsabilitatea înseamnă să rămâi până la capăt”, a declarat Irineu Darău la Aleph News. 

El face parte din „echipa Curaj” din cadrul USR, alături de Allen Coliban, Nicu Ştefănuţă, Cătălin Teniţă, Mihai Poliţeanu, punctând: „Mă gândesc foarte serios să candidez pentru şefia USR… Vrem să demonstrăm că avem o viziune pentru partid diferită şi care va duce la performanţă. Indiferent de facţiuni, în USR trebuie să fie o echipă unită”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button