Politic

Scripcaru către actualul primar: Să dea drumul la semafoare până în 9 iunie, să-și asume!

Scripcaru către actualul primar: Să dea drumul la semafoare până în 9 iunie, să-și asume!

George Scripcaru, candidatul PNL-PSD la Primăria Brașovului, a fost întrebat, la finalul conferinței de presă în care și-a prezentat programul de candidatură (detalii aici), axat pe soluții la problemele de infrastructura rutieră, și despre semafoarele care au împânzit orașul și despre care mulți brașoveni cred că vor aduce blocaje infernale când vor fi puse în funcțiune.
Fostul primar a precizat că semafoarele fac parte dintr-un proiect început de dinainte de 2020, implementat cu bani europeni, cel privind managementul traficului rutier, doar că și acesta a fost întârziat și este incomplet.

„Acesta este alt proiect accesat pe bani europeni, din care unii s-au pierdut. În afară de semaforizare, proiectul prevedea mai multe componente: un centru integrat privind managementul traficului, o construcție, cu elemente digitale, informatice, de unde să fie monitorizat și coordonat tot traficul, la care se adaugă benzi dedicate autobuzelor, pentru care s-a pierdut finanțarea, și trebuie să faci cu bani din bugetul propriu, şi a treia componentă, aceste echipamente de semaforizare.

Actuala administrație a pus căruța înaintea boilor, adică a montat semafoare. Problema e că poza de moment la care s-a gândit acest proiect era 2019, pare-mi-se. Suntem în 2024 și nu trebuia să mai pui alte semafoare, alandala, care corelate cu astea, vor crea un blocaj foarte mare. Va trebui o resistematizare a circulației făcută de specialiști. Altfel, vom avea o problemă. Poate că putem să și încercăm – dar până în 9 iunie să încercăm, totuși! – să dăm drumul la semafoarele astea. Și îi spun primarului actual să facă bine să le dea drumul, dacă are acest curaj, să și-l asume”, a afirmat George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Scripcarel,da ți cu strugurel!

Back to top button