Politic

Recompense pentru pilotul Mihai Marinescu si scrimeurul Mihai Covaliu

  • logomytex.png
 

Tanarul pilot brasovean Mihai Marinescu a primit ieri un premiu de excelenta din partea Consiliului Judetean, pentru merite deosebite, precum si pentru faptul ca a promovat orasul si judetul in lume. In afara unui premiu in valoare de 35 de milioane de lei vechi, Mihai Marinescu a primit aplauze la scena deschisa din partea consilierilor judeteni. Modest, tanarul campion al concursurilor de Formula Renault 1.6, ne-a declarat ca il bucura foarte mult recompensa primita pentru prestatiile sale de exceptie si ca „va trebui sa dovedesc in continuare ca il merit”. Mihai Marinescu a afirmat ca anul viitor spera sa beneficieze de sprijinul material al Consiliului Local si al celui Judetean, deoarece vrea sa intre in concursurile Formula Renault 2+0, intr-o echipa italiana: „Am facut deja doua curse, dar cu o masina de teste, iar rezultatele au fost multumitoare. Trebuie multa munca pe viitor!”. Tot ieri, a fost premiat si scrimeurul Mihai Covaliu, caruia i-au fost acordate 50 de milioane de lei. Covaliu a spus ca este o recunoastere a ceea ce a facut pentru Brasov. (C.D.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] România, Mihai Marinescu a avut rezultate notabile în plan internațional ca pilot de curse. Acum, el este și un inginer […]

Back to top button