Politic

Ramona Bădescu a intrat în politică / Surpriză – în ce partid s-a înscris

Ramona Bădescu a intrat în politică.

Cunoscuta artistă, care este stabilită de ani buni în Italia, a decis să facă parte din AUR, așa cum a anunțat deputata de Brașov Loredana Predescu, ex-PUSL/PSD.

Ramona Bădescu a intrat în politică

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Ramona Bădescu.

Apoi, Ramona Bădescu a încheiat: „Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] de vot ale românilor la alegerile parlamentare sunt: PSD – 30,2%, PNL – 20,1%, AUR – 19,5%, USR – 11,9%. SOS, partidul Dianei Şoşoacă, trece de pragul de 5% (5,2%). În […]

Back to top button