Politic

PSD, „lovitură devastatoare” la Brașov…

 
Așa a anunțat, pe contul său de Facebook, PRO România, subliniind că social-democrații au reușit să racoleze patru membri de-ai săi (foto: aceștia, lângă Marius Dunca, președintele PSD Brașov). 
 
„Ne pare rău pentru cele patru voturi pierdute în săptămâna alegerilor și vom încerca să ne refacem handicapul creat de PSD.
 
Probabil că așa se așteaptă cei de la PSD Brașov să reacționăm la evenimentul major pe care l-au organizat, pentru a prezenta într-o conferință de presă ceea ce ei cred că ar fi cele mai tari achiziții pe care le-au putut face de pe piața transferurilor politice. Au anunțat «100 de oameni minunați», dar la ușă le-au venit doar patru.
 
PRO România a pierdut, într-adevăr, patru membri proveniți din ALDE, dar mutarea făcută de PSD la Brașov este departe de a avea impactul major care ar necesita un anunț de presă”, s-a menționat, printre altele, în postarea scrisă de Constantin Iacov, secretarul executiv al PRO România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button