Politic

PSD-istii brasoveni spun ca sunt pregatiti de alegeri anticipate

  • logomytex.png
 

Liderul PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a tinut ieri, intr-o conferinta de presa, sa-si precizeze pozitia fata de intentia actualei puteri de a organiza alegeri anticipate. „Cred ca tema alegerilor inainte de termen nu ar fi trebuit sa fie atat de agresiv promovata acum, in conditiile in care tara este lovita de calamitati. Se poate vedea clar ca, in afara de Alianta D.A. si de partidele care o formeaza, respectiv PNL si PD, nimeni nu doreste anticipate. Insa, daca acest lucru se va intampla, noi suntem pregatiti”, a precizat Nita.
Deputatul PSD a afirmat ca atat la nivel central, cat si in teritoriu „reprezentantii nostri vor proceda la o campanie electorala decenta”. Sursa citata a mentionat ca social-democratii nu sunt de acord cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului, lansata recent de premierul Calin Popescu Tariceanu, care stipuleaza ca perioada de desfasurare a campaniei electorale sa fie de doar doua saptamani: „Doar nu vorbim de alegeri in vreo comuna. Eu cred ca trebuie sa se dea dovada de seriozitate! Aceasta suma imensa care se va aloca pentru alegeri ar fi putut fi folosita pentru ajutorarea sinistratilor!”.

„Cred ca nu este oportun sa ne gandim la alegeri!”
Presedintele UDMR Brasov, deputatul Kovacs Attila a sustinut ieri, intr-o conferinta de presa, ca exista solutii pentru rezolvarea acestei situatii de criza politica chiar si fara desfasurarea alegerilor anticipate.
„La noi este un cantec popular: «Duminica va fi bal. Daca nu va fi ploaie, va fi, daca va fi ploaie, nu va fi!». Asa este si cu alegerile anticipate. Putini stiu ce se petrece, dar nu ne spun. Din pacate, acum la noi este ploaie, caci sunt inundatiile si cred ca nu este oportun sa ne gandim la alegeri”, a spus Kovacs. In opinia acestuia, in prezent exista o majoritate parlamentara si s-ar putea forma un Guvern puternic.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button