Politic

PSD Brașov continuă ofensiva asupra lui Adrian Veștea

PSD Brașov continuă ofensiva asupra lui Adrian Veștea

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, împreună cu președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, și Lucian Pătrașcu, candidat la președinția CJ Brașov, au lansat în competiția pentru alegerile locale candidații în comunele Lisa, Recea, Cincu, Mândra, Beclean și Viștea.
Candidații pentru funcția de primar sunt Gheorghe Moga – Comuna Lisa, Ioan Cristian Bărgăoanu – Comuna Recea, Emil Morar – Comuna Mândra, Cosmin Ioan Leancu – Comuna Beclean, Gheorghe Mirica – Comuna Cincu, Ioan Gheorghe Băcilă – Comuna Viștea.

Mandatul său, „ciumă” pentru Țara Făgărașului

În cadrul evenimentului de lansare a candidaturilor, primarul municipiului Făgăraș s-a referit la problemele zonei și la modul în care conducerea Consiliului Județean a tratat comunitățile locale. Acesta l-a acuzat pe Adrian Veștea și pe consilierii PNL că au blocat fondurile necesare zonei și astfel au frânat dezvoltarea întregii regiuni.
„Sunt un om de administrație și am așteptat ani la rând deblocarea unor proiecte de care comunitățile noastre aveau nevoie urgentă. Mandatul lui Adrian Veștea a fost pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Pentru Țara Făgărașului a fost o ciumă, pentru că a pus bețe în roate tuturor proiectelor noastre. Le spun cetățenilor din Făgăraș și din întreaga zonă că Adrian Veștea a blocat proiecte de peste 140 milioane de euro, doar pentru că așa a vrut el.

Condamn încă odată atitudinea consilierilor PNL care nu au făcut nimic altceva decât să blocheze, să se opună oricăror soluții pentru cetățenii acestei zone. Nu mai vorbesc de incompetența pe care au arătat-o în cazul drumului peste râul Olt, care face legătura cu baza NATO de la Cincu”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

„Aceeași incompetență”

Prezent la eveniment, Lucian Pătrașcu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, a lăudat transformarea Municipiului Făgăraș și a lansat acuzații actualei conduceri a Consiliului Județean și la adresa lui Adrian Veștea.
„Sunt un om al proiectelor și nu m-am opus niciodată unui proiect bun, chiar dacă provenea de la adversari politici. Până acum am crezut că incompetență există doar la Primăria Brașov, dar m-am lămurit că aceeași incompetență există și peste drum, la Consiliul Județean. Am fost împreună cu domnul Gheorghe Sucaciu până la Voila pentru a vedea podul care face legătura dintre localitățile Voila și Cincșor, dintre Drumul European E68 și Baza NATO de la Cincu. Acest pod nu mai există! Unde este podul, domnule Veștea? Podul pe care ați promis că-l construiți pentru trupele NATO care merg spre poligonul de la Cincu. Cât avem de gând să tolerăm atât bâlbele constructorului, cât și incapacitatea dumneavoastră de a lua decizii? Oamenii din Țara Făgărașului vor infrastructură, nu vorbe. Vor să circule pe pod, nu să-și rupă mașinile prin drumuri pline de gropi, ocolind zece kilometri pe la Hidrocentrala Voila”, a susținut Lucian Pătrașcu, candidatul PSD la Consiliul Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Unde va rahatiti va lingeți și invers parlamentari josnici!

Andrei Gheorghe
1 luna în urmă

astai bună. la primărie PSD PNL fac echipa la consiliul local se scuipa. hai sictir gunoaie politice

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare