Politic

Proiect care îi va interesa pe şoferi!

 

Potrivit unui proiect de lege, asiguratorii vor trebui să deconteze direct titularului poliţei de asigurare daunele în urma unui accident în care şoferul nu este vinovat. Proiectul a fost iniţiat de deputatul independent Daniel Oajdea. Deputatul e de părere că prin această modificare legislativă se vor evita situaţiile complicate. Cum ar fi cazurile cu accidente în care sunt implicate persoane care au maşini înmatriculate în alte ţări sau sunt asigurate la societăţi rău-platnice.

„Concret, propun modificarea Legii 136/1995 a asigurărilor şi reasigurărilor, astfel încât asiguratorul să deconteze direct titularului poliţei eventualele daune pe care acesta le are la vehicul atunci când autovehiculul său nu este vinovat de producerea accidentului. Astfel, asiguraţii vor beneficia de o protecţie reală şi sunt motivaţi să încheie poliţe RCA obligatorii la firme care dau dovadă de bonitate şi seriozitate“, a declarat Oajdea, conform Mediafax.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button