Programul „Hrană, Apă, Energie” al lui Călin Georgescu, făcut praf de un cunoscut profesor universitar / Ce se întâmplă dacă vă luați după un „clovn politic”
Programul „Hrană, Apă, Energie” al lui Călin Georgescu, făcut praf de un cunoscut profesor universitar.
Profesorul universitar Bogdan Glăvan a comentat referitor la programul economic al independentului suveranist Călin Georgescu, cel ce a câștigat primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale: „Programul lui Georgescu este un program hipsteresc – știu, șoc și groază, nu vă vine a crede, e de STÂNGA, nu de dreapta, dar nu e vina mea că vi s-a spus invers, ci vina presei stângiste. Cică să ne ocupăm de agricultură. Să o facem în cooperative mici, eco-bio. Și neapărat să protejăm albinele – îndrăznește să crezi că așa scrie în programul de guvernare. Am menționat că vrea impozit minim pe cifra de afaceri?! Hm, unde am mai auzit noi asta? La AUR. Și la PSD! Evident că așchia nu sare departe de trunchi”.
„Programul Hrană, Apă, Energie este, scuzați expresia, de un globalism înfiorător. Mai exact este copy-paste (la naiba, alt plagiator) după Food-Water-Energy Nexus, care a fost dezvoltat pe la Forumul Economic Mondial și despre care vorbește însăși Comisia Europeană – adică puterea colonială care ne exploatează, în viziunea lui Georgescu”, a completat Glăvan.
Programul „Hrană, Apă, Energie” al lui Călin Georgescu, făcut praf de un cunoscut profesor universitar
Specialistul în economie a mai relatat: „Cine votează un asemenea clovn politic? Un individ care a fost mult timp consilier de miniștri, din timpul lui Ion Iliescu, care a fost șef la Externe, adică omul sistemului? Vă spun eu cine: toți cei care habar nu au cine este Georgescu și despre ce bate câmpii, dar le place cum arată, le place cum sună. Bravo, sunteți buni. Ca urmare a deciziei voastre neinformate, astăzi bursa a scăzut, adică tocmai v-ați tăiat pensia viitoare și tocmai mi-ați tăiat și mie pensia și celor care au învățat ceva carte în țara asta și nu sunt securiști. Fiindcă banii noștri de pensie sunt investiți la bursă. Riscul de țară al României a crescut, deci dobânda a crescut, iar titlurile de stat au scăzut. Deci altă pierdere. Perfect, dați-i înainte cu votatul în starea de ignoranță economică, luați-vă după un clovn. Succesurile nu vor întărzia să apară”.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Cunoscut de cine? Unde?