Politic

Prodanca intră în politică / Partid surpriză

Prodanca intră în politică / Partid surpriză

Anamaria Proodan pare să se mai fi liniștit după ultimul conflict avut cu (încă) soțul Laurențiu Reghecampf.

Sexy-impresara, aflată într-o continuă campanie de promovare a imaginii, a decis, acum, să intre în politică.

Prodanca a ținut să explice motivele ce au determinat-o să facă acest pas:

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere. Le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere. Principalele valori ale unei familii adevărate…

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine. Niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec acum, împreună cu copiii mei…

A venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine… Eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. (Alianța Pentru Patrie – n.r.) retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor. (…) Mama mea, Ionela Prodan, una dintre cele mai înverșunate susținătoare ale românismului, m-a învățat să lupt pentru tot ce este drept și corect. Eu mă bat pentru toate!”.

Rolul lui Codrin Ștefănescu

Intrarea Aneimaria Prodan în partid i se datorează lui Codrin Ștefănescu, „cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf… Mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a mai precizat Prodanca pe Instagram, potrivit știripesurse.ro.

Codrin Ștefănescu l-a cooptat și pe Liviu Dragnea în Alianța pentru Patrie (APP), însă fostul lider PSD-ist a ieșit din partid, după ce „ambasadele” celor doi au fost retrase.

Prodanca intră în politică / Partid surpriză


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Se bagă în „adunătura pocnitorilor”?

Matache ochioasa nu se bagă și ea în politică? Aceeași relevanță ar avea-o.

Back to top button