Politic

Prodanca intră în politică / Partid surpriză

Prodanca intră în politică / Partid surpriză

Anamaria Proodan pare să se mai fi liniștit după ultimul conflict avut cu (încă) soțul Laurențiu Reghecampf.

Sexy-impresara, aflată într-o continuă campanie de promovare a imaginii, a decis, acum, să intre în politică.

Prodanca a ținut să explice motivele ce au determinat-o să facă acest pas:

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere. Le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere. Principalele valori ale unei familii adevărate…

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine. Niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec acum, împreună cu copiii mei…

A venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine… Eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. (Alianța Pentru Patrie – n.r.) retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor. (…) Mama mea, Ionela Prodan, una dintre cele mai înverșunate susținătoare ale românismului, m-a învățat să lupt pentru tot ce este drept și corect. Eu mă bat pentru toate!”.

Rolul lui Codrin Ștefănescu

Intrarea Aneimaria Prodan în partid i se datorează lui Codrin Ștefănescu, „cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf… Mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a mai precizat Prodanca pe Instagram, potrivit știripesurse.ro.

Codrin Ștefănescu l-a cooptat și pe Liviu Dragnea în Alianța pentru Patrie (APP), însă fostul lider PSD-ist a ieșit din partid, după ce „ambasadele” celor doi au fost retrase.

Prodanca intră în politică / Partid surpriză


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Se bagă în „adunătura pocnitorilor”?

Matache ochioasa nu se bagă și ea în politică? Aceeași relevanță ar avea-o.

Back to top button