Politic

Primarul Coliban nu se lasă / Vrea să dea jos mai multe panouri publicitare, deși nu s-a votat în Consiliul Local Brașov

Primarul Coliban nu se lasă.

În ședința de îndată a Consiliului Local Brașov de ieri figura pe ordinea de zi și un punct privind un regulament mai strict pentru reclame, publicitate și afișaj stradal. Așa cum se știe, ședința nu s-a mai ținut, întrucât consilierii PNL și PSD nu au participat. Detalii, AICI, AICI și AICI.

Astfel, a avut loc o așa zisă dezbatere între primarul Allen Coliban și consilierii locali USR, unul dintre aceștia chestionându-l pe edil cu privire la punctul de pe ordinea de zi prezentat mai sus.

Primarul Coliban nu se lasă

„Avem un raport şi o analiză cu privire la legalitatea mijloacelor de reclamă. Am trimis deja notificări către proprietari, iar de mâine (vineri, 10 mai – n.r.) vom începe dezafectarea. Nu am vurt să ne suprapunem pe contextul precampaniei electorale, să nu fim acuzaţi că intervenim asupra posibilităţilor unora dintre contracandidaţi. Respectivele panouri ce vor fi dezafectate nu respectă prevederile Codului Rutier şi ale legislaţiei naţionale”, a declarat Allen Coliban, potrivit BizBraşov.ro.

Sunt vizate, în special, panourile „tip televizor” de la Modarom și de la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Traian Grozăvescu, dar și cel de la Trei Alimentare, care – conform sursei citate – nu ar avea autorizație de construire.

Astăzi, până la ora 11.30, cel puțin panoul luminos de pe str. Iuliu Maniu nu a fost înlăturat, așa cum se observă din imaginea de mai sus.

Interesant este că panourile publicitare în cauză sunt „la loc de cinste” în Brașov de mai bine de 10 ani și nimeni nu a sesizat vreo ilegalitate până acum. Au trecut inclusiv aproape 4 ani de „domnie” pentru Allen Coliban!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Când prostu’ nu își vede de treaba lui….. latră aiurea.

Ron
Răspunde la  Ron
1 luna în urmă

Aici îmi cer scuze pentru comentariu,l am confundat cu Scripcarel,că pe acela îl știam “curajos” in campanie.

Back to top button