Politic

Primăria Brașov a lansat procedura de achiziție a 5 studii, pentru documentația privind reconversia fostei platforme industriale Rulmentul

 

Municipalitatea a lansat ieri procedurile de achiziție pentru realizarea a cinci studii, pentru elaborarea planului urbanistic zonal și a proiectului tehnic, în cadrul planului de transformare a fostei platforme industriale Rulmentul în zonă verde.

Este vorba despre proiectul Reconversie zone abandonate în zone verzi – Zona Industrială Rulmentul”.

„Conform procedurii postate în sistemul electronic de achiziții publice, această procedură a fost împărțită pe 5 loturi: Întocmire studiu geotehnic în vederea elaborării PUZ; Întocmire studiu hidrologic de inundabilitate în vederea elaborării PUZ și ridicare topografică pe tronsonul limitrof zonei PUZ; Întocmire studiu topografic pentru documentație P.U.Z. și identificare rețele utilități, zona industrială Rulmentul; Studiu de contaminare a zonei industriale Rulmentul ca potențial de reconversie a zonelor abandonate în zone verzi și Studiu de vegetație a zonei industriale Rulmentul ca potențial de reconversie a zonelor abandonate în zone verzi”, se precizează pe site-ul Primăriei.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 24 noiembrie ora 15.00, iar ofertele vor fi depuse pentru fiecare lot în parte.    

Valoarea totală estimată pentru achiziția acestor studii este de 201.000 lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preț, oferta financiară având 40 de puncte, propunerea tehnică – 30 de puncte, iar experiența experților cheie implicat în derularea contractului având 30 de puncte.

Mai multe date – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] multe materiale feroase din incinta unei clădiri, aflate în curtea fostei platforme industriale Rulmentul, din mun. Brașov. Persoanele suspecte s-au folosit la comiterea faptei de un autovehicul, în […]

Back to top button