Politic

Preocupare – CJ Brasov are un nou parteneriat cu Natiunile Unite

  • logomytex.png
 

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a semnat ieri cu Excelenta Sa doamna amsasador a Organizatiei Natiunilor Unite, Soknan Han Jung, un Memorandum de intelegere cu oficialii Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), in vederea derularii in judetul nostru a unui program privind dezvoltarea IMM-urilor.
Proiectul, intitulat Infiintarea si Dezvoltarea Incubatoarelor de Afaceri se va derula si in cooperare cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Aristotel Cancescu a tinut ieri, intr-o conferinta de presa, sa multumeasca ambasadorului ONU pentru sprijinul acordat Brasovului si, in special, pentru faptul ca judetul nostru a fost ales cu prioritate sa faca parte din acest proiect. Fondurile alocate de PNUD pentru realizarea obiectivelor programului, respectiv dezvoltarea unor IMM-uri de succes, sunt de 2,4 milioane de dolari (1,4 de dolari de la Guvernul Japoniei, 800.000 de dolari de la Agentia Nationala pentru IMM-uri si 200.000 de dolari de la PNUD). Pentru Brasov sunt alocate 300.000 de dolari din fondul Guvernului japonez si alte 30.000 de dolari de la Agentia Nationala pentru IMM-uri.
Cancescu a spus ca este vizata dezvoltarea activitatii a 20 de firme din Brasov, unde vor fi create cel putin cate inca 5 locuri de munca: Nu am ales inca domeniul de activitate. Acest lucru urmeaza sa-l facem in viitorul apropiat! Oricum, tin sa garantez ca la Brasov acest program va avea succes, asa cum au avut si celelalte derulate cu sprijinul Natiunilor Unite! .Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button