Politic

„Premierul Victor Ponta împarte românii în… fraieri și șmecheri”

Susține deputatul liberal Gheorghe Ialomițianu

  • article_436622_1.jpg
 

Deputatul Gheorghe Ialomițianu (PNL) a transmis ieri, un comunicat de presă prin care susține că prin amnistierea de la plată a persoanelor fizice care obțin venituri din activități independente sau din alte surse, „premierul Victor Ponta încearcă să repare greșelile ANAF”. 

Prin această decizie, se arată în documentul transmis de Ialomițianu, „premierul îi sfidează pe cei care și-au achitat în termen obligațiile fiscale, deși știau că au câștig de cauză în instanță. Actualul premier creează discriminări între plătitorii de impozite și taxe și îi descurajează pe viitor pentru a nu mai plăti. În gândirea sa, contribuabilii de bună-credință sunt fraieri. Restul sunt, probabil, șmecheri…”. 

În aceste condiții, Ialomițianu îi cere șefului Guvernului să „nu mai facă jonglerii cu legile fiscale și să creeze un cadru legal echitabil, predictibil și nediscriminatoriu, deoarece cei care și-au plătit obligațiile fiscale stabilite în mod… ilegal de ANAF au făcut eforturi deosebite, chiar apelând la împrumuturi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button