Politic

Pensionarii transmit: „Îl vrem primar pe Ialomițianu”

 

Vasile Cioara este pensionar în Brașov. Despre candidatul ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților) la funcția de primar afirmă: „Pensionarii brașoveni cunosc adevărul, legat de tăierea pensiilor și salariilor în România! Sigur că ne-am documentat în legătură cu activitatea domnului Gheorghe Ialomițianu, mai ales de perioada cât a fost ministru de Finanțe al României și deputat de Brașov. La fel au făcut-o și toți ceilalți colegi de la asociațiile de pensionari și pensionarii brașoveni, în general”.

„Nu este adevărat că în perioada în care Gheorghe Ialomițianu a fost ministru de Finanțe s-au tăiat pensiile și salariile și că s-a încercat reducerea pensiilor! Domnul Ialomițianu a fost numit ministru începând cu 3 septembrie 2010. Salariile bugetarilor s-au redus potrivit Legii 118/ 30 iunie 2010, când ministru era Sebastian Vlădescu. Mai mult! Începând cu 1 ianuarie 2011, când ministrul de Finanțe era domnul Ialomițianu, s-au majorat salariile bugetarilor cu 15 la sută, conform Legii 285/ 28 decembrie 2010. Tot cu aceeași dată s-au majorat pensiie din grupele 2 și 3 de muncă. Acesta este adevărul! Pensionarii știu adevărul și nu pot fi păcăliți”, declară Vasile Cioara (foto).

Același interlocutor încheie: „Gheorghe Ialomițianu e singurul care a făcut eforturi și a susținut permanent majorarea pensiilor cu 40%, în aceste condiții de criză. Noi, pensionarii îl dorim pe Gheorghe Ialomițianu primar al Brașovului”. 

Mesajul colonelului (r) Vasile Cioara este susținut de: Giurgea Florentin – președinte Uniunea Județeană a Pensionarilor Brașov, Naghiu Gheorghe – președinte Patronatul Român, Gen.r. Gropan Nicolae – președinte Federația Militarilor din România, Secretar gen. Gache David – Liga Militarilor Profesioniști din România, Vădăreanu Valeriu – președinte Asociația de Seniori Astra Transilvană, Corpade Alexandru – președinte Asociația Aviatorilor Brașoveni, Academician Alexandru Surdu – președinte Asociațiunea Astra, scriitorul Mircea Brenciu – Societatea Ziariștilor și a Oamenilor de Cultură „Cincinat Pavelescu”, Prof. univ. dr. Ivan Cizmaru – Academia Oamenilor de Știință Filiala Brașov.

Vasile Cioara este ofițer în rezervă și are 30 de ani de experiență în Armata României. A fost șef de promoție la Școala de ofițeri activi de Artilerie Antiaeriană și Radiolocație și la Academia de Înalte Studii Militare. A absolvit cu nota 10 Academia de Studii Economice – Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică. A fost șef de Stat Major la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. La alegerile din 27 septembrie, candidează din partea ALDE la Consiliul Local Brașov (poziția 7 pe Buletinul de vot).

Articol comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov.

Publicat de SOCIETATEA GLOBAL WORK & TRAINING COMPANY SRL – portal: www.mytex.ro.

CMF: 21200063.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button