Politic

Pe domeniul public al Brasovului zac abandonate 233 de autoturisme

  • logomytex.png
 

Inspectorii Primariei au ridicat in ultimele luni 30 de masini parasite, somandu-i pe proprietarii celorlalte sa le indeparteze
In ultimele doua luni au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Brasov peste 30 de masini abandonate. Din unele autoturisme mai ramasese practic doar caroseria. In ultima perioada inspectorii Serviciului Administrarea Domeniului Public din Primaria Brasov au identificat 233 de autovehicule care stationau de mai mult timp de-a lungul strazilor sau pe spatiile verzi, aratand ca si parasite.
„Din acest total, au fost identificati si somati 155 de proprietari, iar dintre acestia 65% si-au mutat masinile. Este bine de stiut ca persoanele care nu dau curs somatiilor vor fi sanctionate cu amenzi intre 10 si 20 milioane de lei. La aceasta suma se mai adauga taxele de transport si depozitare a masinilor la parcul auto amenajat pe strada Bobalna nr. 2”, a precizat purtatorul de cuvant al Primariei, Sorin Toarcea.

Unii fura numerele de inmatriculare ale altor autoturisme
El a sustinut ca o parte dintre proprietari isi muta masinile in alte parti ale orasului, bazandu-se pe faptul ca nu vor fi descoperiti: „In aceste cazuri, procedura este mult simplificata, deoarece proprietarii sunt identificati”.
Alti brasoveni, considerandu-se inventivi, fura numerele altor masini si le monteaza la cele abandonate. „In cazul in care o masina nu are numere, aceasta este ridicata automat, deoarece proprietarii ei nu mai pot fi identificati in vederea somarii”, a mai spus Toarcea.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button