Politic

Oficial: PNL și PSD Brașov nu îi mai reprezintă pe brașoveni

Devine deja obișnuință a consilierilor locali PNL și PSD Brașov să nu mai voteze nimic în ședințe, indiferent că sunt ordinare, extraordinare sau “de îndată”. S-a ajuns ca majoritatea toxică PNL-PSD din Consiliul Local Brașov să nu mai voteze nici măcar ordinea de zi a ședințelor. Mai mult, boicotează în bloc participarea la ședințe. 

Programul Cornul și Laptele. Contractul pentru deszăpezire. Înființarea Direcției de Administrare a Unităților de Învățământ. Aprobarea ghidului pentru finanțarea sportului de performanță. Organizarea celei de-a doua ediții a festivalului Massif. Rectificări bugetare. Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Social “Adăpost de Noapte”. Toate sunt exemple de proiecte, din domenii variate, aflate pe ordinele de zi ale ședințelor de care consilierii locali PNL-PSD își bat joc.

Brașovenii și-au trimis aleșii în Consiliul Local, prin votul din 2020, să le reprezinte interesele. În condițiile în care majoritatea PNL-PSD din Consiliul Local Brașov refuză să mai ia orice fel de decizie în ședințe asta înseamnă că nu îi mai reprezintă pe brașoveni. Administrația se face cu dezbateri, cu voturi în consilii locale. Ori exact asta PNL și PSD refuză să mai facă la Brașov. Lipsa de asumare este apanajul unor politicieni slabi, cu interese meschine, interese care niciodată nu coincid cu cele ale cetățenilor pe care ar trebui să-i reprezinte“, afirmă Allen Coliban, Primarul Brașovului.

Din interese politice, PNL și PSD își bat joc de comunitatea brașoveană

Pentru că cifrele diverselor sondaje pe care le fac în Brașov le dau fiori reci, aleg calea blocării complete a orașului. Asta este soluția prin care speră probabil liderii celor 2 partide să iasă din zona marjelor de eroare.

Disperarea politică este de înțeles în ceea ce-i privește pe reprezentanții celor 2 partide – PNL și PSD Brașov. Având în vedere că liderii municipali ai celor 2 partide, adunați, ajung în sondaje la o sumă cu o singură cifră, poate fi înțeleasă disperarea. Totuși, dacă disperarea asta te face să acționezi exact împotriva comunității pe care ai jurat să o reprezinți, atunci e o problemă. Iar asta trebuie să știe toți brașovenii. PNL și PSD Brașov nu le mai reprezintă în niciun fel interesele“, concluzionează Viceprimarul USR al Brașovului, Flavia Boghiu.

Lipsa de asumare, fuga de responsabilitate și starea vegetativă a consilierilor PNL și PSD este vizibilă deja de câteva luni

| MyTex.ro
Oficial: PNL și PSD Brașov nu îi mai reprezintă pe brașoveni 10

În ultimele ședințe s-a observat o intensificare a nepăsării. Poate fi și aceasta o strategie… politică. Ar fi totuși corect să le spună public brașovenilor că nu le mai pasă.

Vom vedea în curând cum vor reacționa brașovenii. Pentru că, spre deosebire de alte locuri din țară, brașovenii reprezintă una dintre cele mai implicate comunități în viața urbei. Iar antijocul pe care îl fac cei din PSD și PNL Brașov va fi cu siguranță sancționat de către brașoveni anul viitor.

P articol al USR BRAȘOV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button