Politic

O ANGAJEAZĂ Traian Băsescu?!… „Misoginismul acesta a ajuns prea departe”, a punctat Codruța Filip

 

După ce s-a aflat că numirea Codruței Filip pe post la Ministerul Sănătății este în… ceață (detalii, AICI: Va MONITORIZA și Spitalul Regional Brașov?! Cu ce SE OCUPĂ domnișoara?!…), Traian Băsescu a luat atitudine, declarând la România TV: „Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? Mă, fraților, dacă ați ajuns să refuzați un absolvent de la «Alexandru Ioan Cuza», ce mai zicem de tâmpiții din Parlament care au diplome pe la Chișinău și alte facultăți?! Spuneți, bă fraților, bogdaproste că s-a angajat la stat! Sunt revoltat, un copil de 24 de ani este ejectat doar pentru că arată bine, ați înțeles? Dacă Nelu Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant”.

La rândul său, Codruţa Filip a comentat situația prin care trece pe contul personal de Facebook: 

„NU ESTE POSIBIL AȘA CEVA!
 
Sunt mii de femei frumoase în țara aceasta! Întrebarea mea este: toate sunt incompetente pentru că «arată bine»?
 
1. Am studiat ani de zile ca să ajung acum să ocup în deplină LEGALITATE un post de CONSILIER DEBUTANT, pentru care nu este necesară EXPERIENȚĂ, ci sunt cerute doar studii în științe sociale (unde intră și DREPTUL) sau inginerești, nicidecum STUDII MEDICALE!!!
 
Un articol de presă menționa: „Codruta-Elena Filip a ajuns «consilier debutant» la doar 24 de ani”.
 
Dar când ar trebui să „debutez” în profesie? La 40?
 
Am terminat studiile liceale cu BRIO (medii foarte mari), am diplomă de licență în DREPT, la o universitate de stat de prestigiu, cu studiile făcute la ZI, BUGET, la fel și diploma de disertație la care am obținut NOTA 10!!!! Toate acestea sunt mai mult decât suficiente pentru a ocupa un astfel de post!
 
2. DA, în timpul meu liber sunt și ARTIST. Poate alți colegi au alte hobby-uri, cum ar fi tenisul, voleiul etc. Ei bine, EU CÂNT! Pasiunea mea este MUZICA! Și deja se împlinesc 10 ani de când am o carieră artistică. Așadar, care este problema? Cu ce afectează acest lucru activitatea mea din cadrul Ministerului?
 
Am urmat cursurile de canto ale «Palatului Copiilor» din IAȘI, am participat la numeroase concursuri naționale, internaționale, m-am implicat în numeroase proiecte, am fost PR-ul Asociației Studenților la Drept aproximativ 3 ani, am participat la multiple traininguri, am făcut internship la GUVERNUL ROMÂNIEI, unde am intrat după o selecție riguroasă printre primii 220 din 3.600 de candidați, internship la Palatul Parlamentului, am obținut în anul 2014 diplomă de excelențã pentru «TINERI DE VALOARE AI IASIULUI»! AM MUNCIT PENTRU CEEA CE AM OBȚINUT! Mi se pare injust să discriminezi în așa fel o persoană care este de altfel, mai mult decât CALIFICATĂ pentru funcția pe care o are, doar pentru activitățile pe care le desfășoară în TIMPUL LIBER!
 
3. Am fost evaluată și selectată CONFORM PROCEDURILOR pentru acest post! Am depus dosar, m-am prezentat la interviul de selecție, unde m-am clasat pe prima poziție și am obținut un punctaj bun! Și pot da acest interviu din nou, la orice oră, oricând!
 
4. Postul este pe perioadă determinată, pe parcursul stării de alertă, scos spre ocupare printr-o metodologie aprobată prin ordin de ministru!
 
5. Nu este posibil să aplici pentru un post pe care l-ai găsit pe internet, FIIND FĂCUT PUBLIC, și să-l ocupi cu BRIO, iar apoi să fii discriminat pe motive de gen, activități desfășurate în afara orelor de muncă etc.
 
DIN ACEASTA CAUZĂ, TINERII PLEACĂ DIN ȚARĂ! Pentru că nu li se acordă șansa de A DEMONSTRA, fiind judecați după ASPECT și nu numai! Iar dacă li se acordă sansa, sunt târâți prin noroi!!!
 
Nu îmi doream să fac publice aceste documente care sunt ale mele (diplomele cu caliificările sale și notele obținute – n.r.), sunt PERSONALE, dar nu se mai poate! Misoginismul acesta a ajuns mult prea departe!!!
 
Atât am avut de spus!
 
P.S. Dacă în loc să vă focusați pe problemele reale existente și faceți can-can, NE MERITĂM SOARTA!”.
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare