Politic

Ministrul Agriculturii: Oficialii europeni plecau din România cu lădiţe de fructe

 

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, spune că oficiali ai Comisiei Europene care veneau în România plecau „cu lădiţe de fructe şi legume, încântaţi de gustul produselor“.  „Îmi amintesc cum oficiali ai Comisiei Europene, de câte ori veneau în România, plecau cu lădiţe de fructe şi legume pentru calitatea extraordinară şi mulţi erau şocaţi de ce gust pot să aibă fructele noastre, dar uitaţi că am ajuns să mâncăm din import în loc să producem noi”, a spus ministrul Agriculturii la Suceava, la o întâlnire cu fermierii, conform Mediafax.

Amintim că luni, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care obligă hipermarketurile să expună la raft 51% produse româneşti şi le interzice să încaseze de la furnizor taxe şi servicii. Iniţiatorul legii supermarket-urilor, Ovidiu Donţu, a declarat că aceasta este o victorie a producătorilor români. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button