Politic

Ludovic Orban anunţă că va candida la prezidenţiale

Ludovic Orban anunţă că va candida la prezidenţiale

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, că o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale este „naturală”, „normală”, în contextul carierei sale politice, informează agerpres.ro.

Acesta a fost prezent la Guvern, la consultările cu partidele privind datele pentru organizarea alegerilor parlamentare.

Am anunţat foarte clar că sunt un om care consideră că o candidatură a mea la alegerile prezidenţiale este o candidatură normală, naturală. Întreaga carieră politică pe care am avut-o m-a făcut să ajung în poziţia în care să fiu sigur de faptul că ştiu ce trebuie să fac ca preşedinte al României şi mai ales că ştiu să fac ceea ce trebuie făcut mult mai bine decât ar putea face alţi candidaţi în momentul de faţă”, a afirmat Orban.

Pe de altă parte, a adăugat el, este vorba de „o decizie strategică cu privire la alegerile prezidenţiale şi la alegerile parlamentare care nu vizează doar Forţa Dreptei, ci vizează un spectru mai larg de formaţiuni politice care fac parte din bazinul de centru-dreapta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
17 zile în urmă

Si, pana mai ieri, parea un om cu scaun la cap…

Back to top button