Politic

Ludovic Orban: „Alegerile anticipate reprezintă cea mai bună soluţie pentru România, în cazul căderii Guvernului”

 

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat, astăzi, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că alegerile anticipate reprezintă „cea mai bună soluţie pentru România”, în cazul căderii Guvernului.

„Obiectivul nostru fundamental este să dărâmăm acest guvern (prin moţiune de cenzură – n.r.). Orice formulă de guvernare care se va forma, evident că vom susţine cea mai bună formulă care este din punctul nostru de vedere şi care, evident, poată să beneficieze de sprijinul unei majorităţi parlamentare. Deşi eu vă spun că cea mai bună soluţie pentru România în cazul căderii guvernului este reîntoarcerea la popor, pentru că opţiunile politice s-au modificat substanţial. Dramatic s-au modificat în raport cu opţiunile politice care au fost exprimate la alegerile din decembrie 2016. Şi, de regulă, când se întâmplă aşa ceva în democraţiile normale din lumea asta, se ajunge la alegeri anticipate pentru a reseta practic Parlamentul”, a declarat Ludovic Orban.

Moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!”, iniţiată de PNL, USR şi PMP, a fost depusă, astăzi, la Parlament. Documentul este semnat de 163 de parlamentari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare