Politic

Lucian Pătrașcu, soluții pentru ambuteiajele de la intrarea în Brașov dinspre Tărlungeni

Lucian Pătrașcu, soluții pentru ambuteiajele de la intrarea în Brașov dinspre Tărlungeni

Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Pătrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat astăzi în competiția pentru alegerile locale candidații în localitățile Săcele, Predeal, Hărman și Tărlungeni.
Candidații pentru funcția de primar sunt Virgil Popa – primarul municipiului Săcele, Gabriel Barbu – Predeal, Izabella Corina Bițoiu – Hărman și Adrian Andrei Șeitan – Tărlungeni.
Cu acest prilej, Lucian Pătrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, s-a referit la infrastructura rutieră a Zonei Metropolitane Brașov:
„Ambuteiajele din zona sensurilor giratorii de la intrarea în Brașov dinspre Tărlungeni sunt o problemă reală cu care se confruntă zilnic mii de șoferi. Așteptarea prelungită în trafic generează nervozitate, pierdere de timp și poluare.
Proiectul meu pentru construirea a două pasaje rutiere în această zonă este soluția eficientă pentru fluidizarea traficului în zonă. Pasajele vor permite circulația neîntreruptă a vehiculelor, eliminând necesitatea traversării sensurilor giratorii.
Modernizarea DJ 103 A, drumul de legătură dintre Tărlungeni și Brașov, este o altă necesitate urgentă. Drumul trebuie modernizat urgent! În caz contrar vom avea o problemă extrem de gravă în ceea ce privește calitatea vieții și dezvoltarea zonei.
Planurile actuale ale CJ Brașov pentru această zonă sunt insuficiente și nu rezolvă problemele reale ale cetățenilor. Proiectul meu este o alternativă viabilă și realistă, care va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pentru cei care locuiesc sau tranzitează această zonă.
Mă angajez să duc la bun sfârșit acest proiect important pentru județul Brașov. Voi colabora cu autoritățile locale și centrale pentru a obține finanțarea necesară și pentru a demara lucrările cât mai curând posibil”
.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

Ai zice ca are solutii pentru orice, acest individ care se da mare cunoscator intru toate, in afara de propria declaratie de avere !

Willy
1 luna în urmă

Am si eu o solutie la toate ambuteiajele din Brasov: sa isi ia toti moldovenii cu el si sa se care inapoi la Iasi!

ron
1 luna în urmă

Marș scârbelor psd pnl!

vax populi
1 luna în urmă

Eu chiar nu-i inteleg pe oamenii astia.Poti sa ai pe tine costum de mii de Euro si sa-ti sclipeasca mintea ca o supernova.Degeaba.Cand te bagi intr-o hazna gen PSD,ai spus TOT.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare