Politic

Lucian Pătrașcu (PSD): „Coliban, Veștea și Boghiu fug de acuzațiile DNA ca dracu` de tămâie”

Lucian Pătrașcu (PSD): „Coliban, Veștea și Boghiu fug de acuzațiile DNA ca dracu` de tămâie”

Lucian Pătrașcu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov a atacat astăzi, atât conducerea Primăriei Brașov, cât și a Consiliului Județean Brașov pentru acuzațiile care le sunt aduse:
Îi somez pe Allen Coliban, Flavia Boghiu și Adrian Veștea să iasă public și să explice faptele de care sunt acuzați.
A finanțat Allen Coliban ilegal FC Brașov, în timp ce era președinte la Asociația Scotch Club? Sunt reale acuzațiile care i se aduc? De ce fuge de acest subiect? De ce ascunde sub preș aceste acuzații care i se aduc de mai bine de doi ani? Coliban este acuzat de prejudicii de peste 3,5 milioane de lei în cazul FC Brașov.

Același lucru este valabil și pentru Flavia Boghiu, care deja are statut de inculpat. Mai pot vota brașovenii o listă de consilieri deschisă de inculpata Flavia Boghiu? Flavia Boghiu, viceprimar și președinte al Organizației Municipale USR Brașov este INCULPATĂ într-un dosar instrumentat de DNA pentru un prejudiciu de 300.000 lei în cazul imobilului Catacombele Brașovului.
Mai mult, Adrian Veștea, fost președinte al Consiliului Județean Brașov are mai nou o PLÂNGERE PENALĂ la DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

În plus, atrag atenția că Adrian Veștea va părăsi funcția de președinte al Consiliului Județean, dacă va fi reales. Va pleca la București, să își reia funcția de ministru sau vreo altă funcție pe care o va putea obține în conducerea PNL. Adrian Veștea va trăda încă odată brașovenii, așa cum i-a trădat pe râșnoveni și cum i-a mai abandonat pe cei care l-au votat și în 2020 când a fost ales președinte al Consiliului Județean.
În doar patru ani la Brașov s-a ajuns de la „Fără penali în funcții publice” la „Alături de penali în funcții publice”.
De asemenea, Lucian Patrașcu, a lansat astăzi, în competiția pentru alegerile locale, candidații din localitățile Vulcan, Holbav și Cristian.
Candidații pentru funcția de primar sunt Doda Marius Adrian, primarul în funcție al comunei Vulcan, Oprea Lucian Vasile, primarul în funcție al comunei Holbav și Narcis Țintea, fostul viceprimar al comunei Cristian.

P-articol al PSD


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
29 zile în urmă

Ia uite,vorbea rahatel!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare