Politic

Lucian Pătrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – Schimbarea este necesară pentru că, în afară de aeroport, județul Brașov este lăsat de izbeliște

Lucian Pătrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – Schimbarea este necesară pentru că în afară de aeroport, județul Brașov este lăsat de izbeliște.

Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Pătrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat astăzi, 12 aprilie 2024 în competiția pentru alegerile locale, candidații din localitățile Codlea, Râșnov și Prejmer.
Candidații pentru funcția de primar sunt Mihai Cîmpeanu – primarul municipiului Codlea, Mircea Săndulescu – viceprimarul orașului Râșnov și Cristian Georgescu la Prejmer.
Cu această ocazie, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Brașov a subliniat proiectele primarilor PSD din județ și a criticat activitatea lui Adrian Veștea ca fost președinte al Consiliului Județean Brașov, pe tema infrastructurii rutiere și pe Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor.
În cadrul evenimentului de lansare a candidaturilor, Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Pătrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a făcut o scurtă prezentare a acestei săptămâni:

Am fost în vizită la Codlea, unde prietenul și colegul meu Mihai Cîmpeanu, primarul acestui municipiu a făcut adevărate minuni pentru codleni. Spitalul Municipal Codlea rivalizează cu orice spital privat din România, atât din punct de vedere al dotărilor cu aparatură medicală, cât și al serviciilor medicale. Mai mult, la Codlea există și o investiție majoră, Centrul Recreațional Maial, cel mai performant centru recreațional din județ, o investiție care cuprinde o piscină semiolimpică, terenuri de tenis, sală de fitness și de recuperare.
Am fost în vizită și la Vulcan, acolo unde primarul acestei localități, Doda Marius mi-a prezentat un corp de școală care se află în construcție, precum și dispensarul medical reabilitat și dotat la standarde europene, precum și la Poiana Mărului, unde primarul Cătălin Perșoiu mi-a arătat stadiul investițiilor în infrastructura rutieră, lucrări pentru dezvoltarea rețelei de apă-canal și cele de reabilitare a dispensarului medical din comună.
Am fost și la podul de la Voila, un pod care a fost dezafectat și pentru care Consiliul Județean Brașov caută acum constructor, după ce am ieșit public și am declarat că acolo avem o problemă de infrastructură extrem de gravă.
Ieri am fost în vizită la Făgăraș, un municipiu care se dezvoltă prin strădania primarului Gheorghe Sucaciu, care a reușit să reabiliteze centrul orașului aproape în întregime, având în construcție inclusiv un pasaj pietonal. Am fost și pe șantierul șoselei de centură a Făgărașului, o lucrare mare de infrastructură care a fost blocată mult timp de votul consilierilor locali PNL din Făgăraș.”
Acolo unde avem administrație publică locală de la PSD, lucrurile se mișcă. Sunt proiecte în derulare, proiecte care ridică standardul de viață al locuitorilor. Fiecare vizită în comunitățile din județul Brașov confirmă că acolo unde administrația este condusă de PSD, lucrurile se mișcă în direcția corectă și se simte impactul pozitiv asupra vieții cetățenilor.
Am toată convingerea că vom aduce aceeași energie și determinare și la nivel de administrație județeană, pentru că la nivel județean avem nevoie de SCHIMBARE PENTRU DEZVOLTARE. Schimbarea este necesară pentru că în afară de aeroport, județul Brașov este lăsat de izbeliște
.” a conchis Pătrașcu.

P – articol al PSD Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Nesimțiților psd pnl udmr,ați fost sunteți mizeria politicii Românești!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare