Politic

Liviu Dragnea: „Toți miniștrii și-au depus demisia în alb la partid”

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la Palatul Parlamentului, că toți miniștrii guvernului, inclusiv premierul Sorin Grindeanu, și-au depus demisiile în alb la partid. Miniștrii au făcut acest gest atunci când și-au primit mandatele.

„Nici nu știu unde sunt depozitate aceste demisii în alb, ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică, nu mă duc și le iau din sertar și le pun data. Eu nu procedez așa”, a afirmat Liviu Dragnea.

În acest context, liderul social-democrat a spus că miniștrii care vor să-și dea demisia trebuie să-și asume și să-și explice actul. „Cine vrea să-și dea demisia trebuie să fie un act asumat și explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, oficialul a precizat că nu se știe dacă vor fi propuse schimbări în Guvern. În momentul de față, cel mai important este programul de guvernare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button