Politic

Liviu Dragnea, despre preşedintele României: „Nu ratează nicio ieșire publică să pomenească numele meu, devine plictisitor”

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în această după-amiază, la Palatul Parlamentului, că şeful statului, Klaus Iohannis, nu ratează „nicio ieşire publică” fără să îi pomenească numele, iar din acest motiv a început să devină „plictisitor”.

„Domnul președinte am văzut că nu ratează nicio ieșire publică să pomenească numele meu sau să se refere la mine. Deja pentru mine devine plictisitor. Nu mai comentez, că noi ne ocupăm de alte lucruri, de ceea ce face Guvernul, de măsurile din programul de guvernare”, a arătat oficialul social democrat.

În acest context, Liviu Dragnea a mai subliniat că poate fi „luat pentru foloase necuvenite”, în condiţiile în care a promovat un program de guvernare care aduce beneficii pentru milioane de români printre care se numără.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, recent, la ședința de constituire a CSM, că este îngrijorător faptul că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este condamnat penal, iar președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este trimis în judecată. „Nu pot să mă fac că nu văd că președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală. Asta este, ce numesc eu, circumstanțe îngrijorătoare”, a spus şeful statului.

Citiţi şi:

Klaus Iohannis: „O lege a amnistiei ar fi o catastrofă pentru democraţia românească”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button