Politic

Județul BRAȘOV. Consilier local cu atribuții de viceprimar, în atenția Agenției Naționale de Integritate / Hotărârea de Consiliu care i-a adus necazuri…

  • agentia-nationala-de-integritate-1.jpg
 

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 7 aleși locali, dintre care unul din județul Brașov.

Conform ANI, COLȚEA GHEORGHE, consilier local în cadrul C.L. al Com. Crizbav, Jud. Brașov cu atribuții de viceprimar s-a aflat în conflict de interese administrativ.

„În calitate de consilier local, a inițiat un proiect de hotărâre ce a stat la baza adoptării Hotărârii C.L. din data de 26 februarie 2021 privind modernizarea și asfaltarea unui drum de exploatare, respectiv a participat la adoptarea și votarea respectivei Hotărâri, în condițiile în care drumul deservește un imobil pe care îl deține în proprietate, existând, astfel, posibilitatea obținerii unui avantaj patrimonial”. 

Informații despre celelalte șase persoane – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button