Politic

Judeţul BRAŞOV. Autorizaţie de construire emisă pentru restaurarea şi conservarea Cetăţii Râşnov

  • autorizatierasnov.jpg
  • autorizatierasnov1.jpg
 

Autorizaţia de construire pentru „Restaurarea, conservarea și valorificarea durabilă a Cetății Râșnov, Incinta de Vest și crearea infrastructurii conexe” a fost emisă în 27 noiembrie 2019 de către autorităţile locale, potrivit unei postări publicate pe contul de Facebook „Oraşul Râşnov”.

„Termenul de valabilitate al autorizației este de 12 luni de la data emiterii, interval de timp în care trebuie începute lucrările de execuție autorizate. Contractul de reabilitare a monumentului a fost semnat cu Asocierea ROMCONSTRUCT GROUP S.R.L (S.C. ROMCONSTRUCT GROUP S.R.L., S.C. CONCAS S.A., S.C. CRINDESIGN PROIECT S.R.L.), cu sediul în Ploiești. Durata contractului este de 27 de luni, iar valoarea totală se ridică la suma de 14.601.834 lei, fără TVA”, subliniază postarea.

Lucrările vor demara în momentul în care va fi semnat ordinul de începere, care potrivit autorităților locale se va produce în cel mai scurt timp.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button