Politic

Încă un BRAȘOVEAN în Guvern

 

După dr. Andreea Moldovan, fost director medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, ajunsă secretar de stat în Ministerul Sănătății, până la alte numiri așteptate încă, Braşovul are cert încă un reprezentant în Guvernul României. Thomas Şindilariu a fost numit subsecretar în departamentul de relaţii interetnice din Secretariatul General al Guvernului, anunță RTT.
Thomas Şindilariu este născut în 1974, este istoric, şef al Arhivei Bisericii Negre din Braşov şi preşedintele Forumului Democrat al Germanilor (FDGR) din Braşov. Istoricul a explicat pentru sursa citată care este baza de la care pleacă în noua sa misiune: „Face parte din normalitate la Braşov să fim buni vecini şi să avem relaţii bune. Uneori avem diferenţe culturale, etnice, confesionale, dar, cumva, aportul nostru de normalitate, de vecini pe acest domeniu, ne face în ochii mei, cumva, mai europeni decât credem noi că suntem”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button