Politic

Iese PSD de la guvernare?

Iese PSD de la guvernare?

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc (foto) a declarat la emisiunea Talk News de la Profit News TV despre anunţul PNL privind acceptarea unei pieţe semi-reglementate în energie.

„E o veste bună, până la urmă PNL a ajuns la ceea ce spune PSD de un an de zile, cel puţin. Anume că e nevoie de reglementare. Semi reglementare, s-au alintat puţin, ca să nu recunoască că e reglementare. Ce înseamnă semireglementare?”, a spus Cazanciuc, citat de stiripesurse.ro.

„Dacă nu vom reuşi să reglementăm piaţa energiei, nu am exclus deloc alegeri anticipate”, a declarat Robert Cazanciuc. El a adus în discuție ieșirea PSD de la guvernare.

Robert Cazanciuc a precizat că, „dacă nu vom reglementa piaţa de energie, nu vom putea construi bugetul. Nu e vorba numai despre cetăţeni, ci şi despre companii. Acestea nu ştiu la ce preţuri să îşi facă bugetul pentru anul viitor. Lucrurile trebuie clarificate în perioada imediat următoare. Cineva nu a înţeles că România nu e pregătită să facă această liberalizare haotică. Când eşti captiv unei structuri de energie, nu poţi să spui că e o piaţă reglementată… Când sunt companii care fac profit în vreme de criză, de sută la sută, de două sute la sută, înseamnă că ceva nu este în regulă”.

Premierul Nicolae Ciucă a precizat că au fost discuţii, în Biroul Politic Naţional al PNL de luni, despre preţurile la energie. El a menționat că este vorba de o decizie pentru o piaţă a energiei semi-reglementată.

Iese PSD de la guvernare?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Hopaaaa… încep nenorociții să realizeze că-i extrem de gravă situația? Tîrziu. Au fost proști și lacomi, să plătească acum. Lumea nu-i va crede că ei s-au „luptat” pentru țară și popor. Au arătat că sunt la fel de nenorociți ca… Citeşte mai mult »

Mama lui Barbu Gh
10 luni în urmă

Of, of! Iertati-l pe Gigel. Ma zbat de vreo luna sa ii gasesc lui asta mic al meu o cusca la gradina zoologica si poate se mai linisteste, nu mai latra atata pe la ziar sa va deranjeze. Dar e… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
10 luni în urmă

Devianto, deci asrta e orientarea ta, ești o „fă”? Scria lumea bine cand iți spunea că ești o „pasivă”, o ea, o fă.
Viligheio, nasol pentru deviantele pasive ca tine.

10 luni în urmă

[…] Cristescu, deputat PSD, a reacționat extrem de dur după ce Consiliul Național Secuiesc ceruse către statele din UE ca […]

10 luni în urmă

[…] ministru al Energiei și ex-șef la PSD Brașov, organizația județeană, revine în spatele gratiilor. Potrivit unei sentințe definitive […]

Back to top button