Politic

Guvernul Orban, MĂSURI ce-i vizează pe bugetari!

 

Guvernul liberal condus de brașoveanul Ludovic Orban se pregătește să ia unele măsuri menite a redimensiona bugetul țării la cote mai aproape de normalitate.

Astfel, se are în vedere inițierea unui act normativ care le va interzice pensionarilor să mai lucreze la stat (să încaseze și pensie, și salariu), cu dedicație în special pentru fostele cadre din Poliție și alte structuri.

„Aici e vorba de foarte mulţi care s-au pensionat la 40 şi ceva de ani, în Poliţie sau în alte structuri, şi care după ce s-au pensionat şi au dobândit nişte pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumulează şi venituri în sectorul public, aici este vorba de a nu permite ca persoane care s-au pensionat să poată să cumuleze simultan pensia cu un venit din sistemul public″, a declarat premierul potrivit știrilor PRO TV.

 
De asemenea, se prevăd concedieri în instituțiile de stat, Ludovic Orban precizând conform sursei citate: „De la 1 ianuarie 2017 au fost angajaţi în sistemul public peste 60.000 de angajaţi noi, adică mă refer la guvernările PSD. Foarte mulţi au intrat pe uşa din dos, pe bază de rudenie, de carnet de partid, pe bază de relaţii personale, nu pe criterii serioase″⁣.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button