Politic

Gestionarea unor servicii de utilitate publica va fi delegata

  • logomytex.png
 

Primaria Brasov va organiza luna viitoare licitatii publice deschise avand ca obiect delegarea gestiunii asupra serviciilor publice de salubrizare, de intretinere a zonelor verzi, de deszapezire, dezinsectie si deratizare, precum si de intretinere si reparatii la strazi. Durata concesiunii pentru serviciile amintite este de 8 ani, incepand cu 1 ianuarie 2006, iar documentele licitatiilor se vor procura de la Centrul de Informatii pentru Cetateni din Primaria Brasov.
In primele 24 de luni de derulare a contractului, concesionarul va realiza un program de investitii pentru reabilitarea statiei de preparare a clorurii de calciu, magneziu si a sistemelor mecanizate de combinare si imprastiere a materialelor antiderapante. Aceste dotari vor ramane in proprietatea concesionarului la finalizarea contractului. Firma care va fi desemnata pentru intretinerea serviciului de iluminat public va avea ca obiectiv optimizarea consumului de energie in paralel cu imbunatatirea calitatii acestuia. In plus, trebuie programate si finantate lucrarile de reabilitare a iluminatului public, precum si extinderea acestei retele in municipiu.
La delegarea gestiunii prin concesionare a activitatii de intretinere si reparare a drumurilor publice secundare in municipiu se va avea in vedere ca societatea castigatoare sa confectioneze si sa reabiliteze si elementele sistemelor de siguranta a circulatiei.
In plus, trebuie modernizate intersectiile si reparate podetele, executate imbracamintile din pavaje de piatra, precum si montarea de borduri.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button