Politic

George Simion, desemnat oficial candidatul AUR la prezidențiale

George Simion, desemnat oficial candidatul AUR la prezidențiale

Sâmbătă, 15 iunie, s-a întrunit Consiliul Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidențiale din acest an.
În urma votului exprimat, CNC AUR a decis, cu unanimitate de voturi, ca președintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcția de președinte al României”
, se arată într-un comunicat al AUR, citat de Agerpres.

În această seară, de la ora 19:00, la Arenele Romane, va avea loc evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidențiale.

Facem istorie prin curaj! După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viață democratică, iar liderii providențiali pe care îi așteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României.
Îi văd pe contracandidații mei: obosiți și blazați. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un președinte tânăr și energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său.
Renașterea speranței este singura care poate reconstrui Țara!
(…)
Sunt neexperimentat, am făcut multe greșeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung până aici. Cred că, având sprijinul vostru, vom decide iarăși noi pentru noi și nu alții pentru noi. Nu voi putea singur, doar cu voi și prin voi! Așa să ne ajute Dumnezeu”, este parte din mesajul transmis de George Simion.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

hAUR-ul mai bine îl trimitea pe Piperea la alegerile pentru prezidențiale. Cu garoiul ăsta nu ai ce face. Cât despre taxarea muncii la cel mult 25%, să fie primită!!! La bugetari, în afară de a rămâne cel mult 800.000 de… Citeşte mai mult »

Willy
1 luna în urmă

Si? Cine nu il va vota inseamna ca va fi rasist? Pe model Coldplay?

Ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Formația aia e un rahat de reclama pt “cei defavorizați”adica gay mai ales. Au venit să ne învețe pe noi ce înseamnă toleranța, fătălăii made in vest UE

Barbu Gh.
Răspunde la  Ron
1 luna în urmă

Ai văzut ce repede și-a pomenit formația care laudă „drepturile” devianțior ca el?

Andrei Gheorghe
1 luna în urmă

mama da ce proști sunteți. ați vota și cu dracu dacă va promite gheață în iad. după. atâția ani de promisiuni stupide încă nu va dați seama de minciuni? Brașovenii se pare ca nu, având în vedere ca au votat… Citeşte mai mult »

Ron
Răspunde la  Andrei Gheorghe
1 luna în urmă

De asta mă mir câți sunt atât de îndârjiți sa iubească obsesiv un rahat care toată viața lui a fost un hot crescut de FSN,sa fure, să distrugă tot.Asta a și făcut ghiolbanul fara nici o pregătire politica.Insa,in Romania,daca furi… Citeşte mai mult »

Back to top button