Politic

George Simion (AUR) L-A AGRESAT pe ministrul Energiei! Scene uluitoare în Parlament…

  • simion_10.jpg

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat, astăzi, la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa. 

„Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?”, a precizat Virgil Popescu, moment în care liderul AUR a izbucnit violent, strigându-i de mai multe ori: „Ești un hoț”. La rândul său, ministrul Energiei l-a făcut prost pe Simion. 
 
Imediat, ședința a fost suspendată.
 
„Îmi pare, într-un fel, rău, dar unui hoț trebuie să îi spui că e hoț. Nu e normal ce am făcut. Coaliția PNL-PSD îl apără pe acest hoț. O să analizeze Regulamentul Camerei Deputaților. Îmi pare rău, pentru că nu trebuia să mă duc să strigăm, în același timp, la microfon. Nu pot să îmi cer, în fața unui hoț, scuze. Sunt de acord cu orice sancțiune și mi se pare justificată, dar voi spune adevărul, un hoț e hoț. Trebuie să fiu sancționat, dar nu îmi pare rău”, a declarat George Simion.
 
„Voi depune în scris răspunsul la moțiune. Nu e vorba de teamă, ci de tras un semnal de alarmă, că nu suntem în perioada interbelică, o perioadă de tristă amintire”, a menționat și Virgil Popescu, care a spus că va depune plângere penală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button