Politic

George Simion, ACUZAT de preacurvie, limbaj vulgar și comportament violent! Un lider AUR a demisionat…

  • georgesimion_2.jpg
De astăzi, Iulian Câcău nu mai este nici membru de partid, nici liderul organizației AUR Satu Mare, explicându-și demisia într-o postare pe contul său de Facebook în care i-a adus acuze grave lui George Simion.
 
„PA A.U.R.!
 
AUR-ul nu mai are strălucirea pe care o avea odinioară!
 
Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce și acțiunile pe care le inițiază (…).
 
„După ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat în organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional cât și personal nu au demonstrat nimic! Aceștia făceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe) (…). Colegii din AUR Satu Mare știu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cat și fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el (adică să accepți oamenii pe care el îi impune în organizație) (…). 
 
Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica, atunci când oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petrceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat!
 
De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar să aibe cei 7 ani de acasă, am decis să nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce. Dumnezeu să fie cu noi cu toți!”, a scris Câcău Iulian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button