Politic

George Scripcaru, despre procesele pierdute de Primăria Brașov: „Coliban și echipa lui de nepricepuți nu au cum să scape”

George Scripcaru, despre procesele pierdute de Primăria Brașov.

„În ultimele patru zile, Primăria Brașov a pierdut trei procese. Două cu angajați concediați ilegal și altul cu o asociație sportivă (Vezi AICI). Acum vreo trei săptămâni, Primăria a pierdut două procese cu un investitor imobiliar pe care Coliban & Co. se laudaseră că l-au «pus cu botul pe labe». Cei nedreptățiți în acești ani nu au stat cu mâinile în sân și acum aproape că nu mai este o știre; a devenit o normalitate ca deciziile instanțelor să fie defavorabile lui Coliban și echipei lui de nepricepuți”, a declarat George Scripcaru, cel ce a câștigat funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie.

„Da, ei sunt cei responsabili, iar deciziile pe care le-au luat și le iau încă, împotriva legii, din răzbunare sau pur și simplu din răutate, ne aduc prejudicii tuturor. În primul rând, noi, brașovenii, le plătim avocații cei scumpi (veniți din București, pe filiera USR) și tot noi plătim și daunele, cheltuielile de judecată și alte feluri de compensații pe care le acordă instanțele victimelor acestor incompetenți”, a întărit Scripcaru.

George Scripcaru, despre procesele pierdute de Primăria Brașov

„Eu nu sunt de acord să plătim noi pentru ilegalitățile lor și, imediat ce îmi voi prelua mandatul, voi face demersuri pentru ca cei care au greșit să plătească. Știu că primarul cel viteaz nu are nimic în posesie în acte, deci s-a asigurat că oricine are vreo pretenție îi poate lua doar praful de pe tobă; tocmai de asta a scăpat până și de casa moștenită de la bunica”, a precizat George Scripcaru, care a mai spus: „Acum două-trei zile am trecut pe lângă Primărie și parcă am auzit un zgomot ciudat. Cred că venea de la tocătoarele de hârtie care funcționează acum la capacitate maximă. În Primăria Municipiului Brașov se desfășoară acum operațiunea care are drept scop salvarea celor care au acționat împotriva intereselor instituției publice sau punerea lor sub un fel de mantie care să-i ferească de sabia tăioasă a justiției”.

„Ca om trecut prin multe în viață, le spun că nu au cum să scape și că voi face public tot ce voi găsi nelegal în Primărie. Pregătesc și eu avocați (din Brașov și nu de la partid) care vor lua la mână fiecare hârtie făcută în instituție în ultimii 4 ani”, a subliniat Scripcaru.

George Scripcaru, despre procesele pierdute de Primăria Brașov

„În ceea ce privește procesele, sunt convins că voi moșteni multe. Știu pe cineva care toată săptămâna trecută a făcut numai plângeri împotriva celor mai importanți oameni din Primărie și din instituții subordonate…”, a conchis George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
21 zile în urmă

Scripcarule,tine minte,de fiecare data,când scoți un rahat pe gură în genul acuzațiilor către alte persoane, nu uita că ai fost și ești cel mai prost primar pe care îl putea avea orașul.Sa îți fie rușine pt porcăriile pe care le… Citeşte mai mult »

Ron
21 zile în urmă

Te ai pozat la spritz la Festivaluri cu oamenii pt popularitate,hai sa discutam serios,hai sa te întâlnești cu adevărații cetățeni,nu aia care își vând votul pt un mic și o bere.Hai sa îți arăt mizeria celor 8 ani de mandat,… Citeşte mai mult »

Back to top button