Politic

George Scripcaru ar deveni prefect de Brașov, potrivit unor surse din PSD București

George Scripcaru ar deveni prefect de Brașov, potrivit unor surse din PSD București.

În urma rotativei guvernamentale de peste câteva zile, Marcel Ciolacu, președintele PSD, va deveni premier. Una din prioritățile sale ar fi, conform surselor noastre, schimbarea prefectului de Brașov.

George Scripcaru ar deveni prefect de Brașov. Astfel, liberalul Mihai Cătălin Văsii ar urma să fie înlocuit cu… George Scripcaru. El ar fi și candidatul social-democraților pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile din 2024. Iar postul de prefect ar fi o rampă de lansare…

Astfel, susținut de PSD, Scripcaru s-ar confrunta la vot, la alegerile locale, cu Adrian Veștea, atuul celor din PNL, și cu actualul primar Allen Coliban (USR)

De fapt, în ultima vreme, persoane apropiate lui George Scripcaru din fostul PD(-L), Mihai Costel, Adrian Oprică ori Sorin Bâscă au trecut la PSD.

Ce a spus George Scripcaru despre cele prezentate mai sus, citiți AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
22 zile în urmă

[…] George Scripcaru ar deveni prefect de Brașov, potrivit unor surse din PSD București […]

2 zile în urmă

[…] se va produce rotativa guvernamentală, va fi „uns” de PSD prefect de Brașov – Detalii, AICI. Pe acest subiect, dar nu numai, CITIȚI și răspunsul lui George […]

Back to top button