Politic

Elena Udrea: „Traian Băsescu este o instituţie”

  • basescuudrea1.jpg
 

Fostul ministru Elena Udrea critică deciziile RAAPPS şi SPP de a-l lăsa pe Traian Băsescu fără reşedinţă, respectiv fără maşină de serviciu şi pază.

Este o problemă a statului. Traian Băsescu nu este el cetățeanul. Cetăţeanul poate să meargă cu taxiul, nu a fost un politician arogant, un politician care să afișeze lux, poate să meargă și cu tramvaiul şi cu autobuzul. Problema este că  Traian Băsescu este o instituție, instituția unui fost președinte. Câtă vreme statul își permite să lase un fost preşedinte fără pază, şi nu orice preşedinte, nu unul care a mâncat seminţe la Cotroceni, ci unul care a vorbit cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă din greșeală salvarea care îl ia pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl duce la Moscova. Ce s-ar fi întâmplat în cazul ăsta, neavând pază, neavând nimic? (…) Mulți dintre cei care conduc azi statul român ar trebui să se gândească de două ori când iau așa măsuri. Roata se învârte. Și am văzut cu toții că se învârte(…) Că a fost declarat colaborator este altceva. Că a fost declarat de ÎCCJ este una, că legea care zice că poate să fie lăsat fără SPP, fără casă, singur pe drumuri. Ce ne imaginăm? Că vine Traian Băsescu și se urcă în taxi? Ok, dacă ăsta este nivelul statului român și lasă președintele în așa situaţie, asta e”, a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă se roagă pentru el, Udrea a spus că „da, eu şi foarte mulţi oameni normali la cap, cu bun simţ, creştini”. „Cred că foarte mulţi se roagă pentru el acum”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button