Politic

Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia

Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia

Elena Lasconi, candidat pentru şefia USR după retragerea lui Cătălin Drulă, amenință cu demisia dacă nu are majoritate în Biroul Național. De asemenea, aceasta susține că nu poate candida la alegerile prezidențiale fără susținere masivă, astfel că pune trei condiţii: să fie aleasă preşedinte al USR, să aibă majoritate în Biroul Naţional al partidului şi să poată impune un nou secretar general.
Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie, şi anume candidatura la prezidenţiale, fără să ai instrumentele puterii. Nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea, şi altul cu puterea. Practic, ai putea să fii sabotat”, a declarat Elena Lasconi, la Prima TV.
În cazul în care va fi aleasă preşedinte al USR, dar fără să aibă majoritate în Biroul Naţional, Elena Lasconi spune că va demisiona a doua zi din fruntea partidului şi nu va intra în cursa pentru Cotroceni. Secretarul General al partidului este ales cu două treimi din voturi de Biroul Naţional.
Cred că e cea mai bună soluţie. Eu alta nu văd. De ce spun asta? Pentru că majoritatea colegilor mei – acum o să vedem şi prin vot – consideră că aş fi potrivită pentru o candidatură la prezidenţiale. Ei, şi dacă sunt pregătită pentru o candidatură la prezidenţiale, într-o luptă atât de grea, ai nevoie de toate instrumentele puterii, şi anume: să fii preşedinte, să ai Biroul Naţional şi să ai secretariatul general. Puneţi-vă în locul meu! Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie, şi anume candidatura la prezidenţiale, care are multă responsabilitate în spinare, foarte multă, fără să ai instrumentele puterii.

Nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea, şi altul cu puterea. Practic, ai putea să fii sabotat. Aştept duminica, să văd dacă pot să fac o majoritate în Biroul Naţional. Dacă nu, îmi voi da demisia. Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!(…) Bineînţeles că suntem altfel. Dar gândiţi-vă că intri într-o competiţie electorală. Nu-ţi poţi permite să nu ai toată puterea partidului de partea ta. Şi toţi oamenii să meargă înainte cu tine”, a precizat Lasconi, pentru sursa citată.
De asemenea, Lasconi și-a exprimat speranța că va obține susținerea majorității.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
21 zile în urmă

Dacă ai dat o dupsa deviata de fiica ta,hai du-te…..pleacă…nerușinat o! Sictir!

Ron
Răspunde la  Ron
20 zile în urmă

Marș la…marșul deviațiilor cu ață de piele în fund și belciuge in nas gură și…. peste tot.

Back to top button