Politic

Duo-ul dr. Andreea Moldovan – Vlad Voiculescu RĂMÂNE la conducerea Ministerului Sănătății! SUSȚINERE…

 

PNL este nemulțumit de modul cum este gestionată activitatea de către conducerea Ministerului Sănătății, unde ministrul Vlad Voiculescu (USR PLUS) i-a delegat cele mai multe dintre atribuții secretarului de stat Andreea Moldovan, fost director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

După Cazul „Foișor”, care a iritat populația și a agitat spiritele în coaliția guvernamentală, mulți șefi liberali au solicitat demisia/demiterea lui Vlad Voiculescu, probabil „la pachet” cu dr. Moldovan.

De altfel, privitor la doamna secretar de stat susținută de USR PLUS, în această dimineață, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a transmis să vorbească mai puțin în mass-media (privitor la lockdown-ul de două săptămâni – pe acest subiect a fost ironizată și de PSD-istul Alexandru Rafila – O NOUĂ „AROGANȚĂ” la adresa dr. Andreea Moldovan… Ce A MAI SPUS Alexandru Rafila?!) și să facă mai mult.

Dar, „coaliția merge mai departe. Coaliția e asumată pe reformele din programul de guvernare. Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătății. Nu a fost nici un moment în discuție, în coaliție, să fie demis sau să se retragă”, a anunțat, în urmă cu puțină vreme, liderul USR, Dan Barna.

La rândul său, PSD se pregătește să depună o moțiune simplă împotriva lui Voiculescu, vehiculându-se, pe surse, că aceasta ar fi sprijinită „din umbră” și de PNL. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare