Politic

Dumitru Buzatu – la pușcărie / Învață chineza și face balet

Dumitru Buzatu – la pușcărie.

Au trecut trei săptămâni de la arestarea ex-PSD-istului Dumitru Buzatu – președinte al Consiliului Județean Vaslui. Povestea cu mita din portbagajului Duster-ului și cea cu partida de pescuit sunt arhicunoscute.

Politicianul Corneliu Bichineț, ajuns la PMP, a comentat în stilu-i caracteristic viața „baronului de Vaslui” Dumitru Buzatu în spatele gratiilor.

Dumitru Buzatu – la pușcărie

„Imaginea județului Vaslui a fost încă o dată deteriorată de această întâmplare nefastă. Eu, Corneliu Bichineț, nu sunt nici instanță morală, nu sunt nici instanță juridică și nici religioasă. Așa că, dacă are probleme de ordin juridic, Dumitru Buzatu va trebui să și le rezolve! Nu fac parte din categoria celor care vor să se cațere pe cadavre. Am lucrat foarte mulți ani cu omul acesta, am plecat din 2016, dar am lăsat un Dumitru Buzatu altfel decât cel pe care îl vedem astăzi. Unii spun că Dumitru Buzatu este într-o stare de odihnă, unii spun binemeritată, meditează, unii spun la nemurirea sufletului, citește foarte mult, are cărți și medicamente”, a declarat Corneliu Bichineț, potrivit jurnalului Vremea Nouă.

„Aprofundează limba chineză, voi n-ați știut, dar aflați în premieră că Buzatu nu l-a avut mentor pe Ion Iliescu, așa cum cred toți neaveniții. El dintodeauna a mers pe doctrina lui Confucius. I-a avut ca mentori pe Zhou Enlai și Mao Tze Dun. Nu întâmplător a fost singurul român care a participat la moartea lui Hugo Chavez. Aflu că el a aruncat găina peste groapă, că și acolo se practică obiceiul acesta. Aflu că Buzatu, care are structură de lider, face sport, citește, are activități, iar spre seară, învață ca toți ceilalți, jocuri de societate. Aflu că la lași este la modă baletul”, a mai spus Bichineț, mai în glumă, mai în serios.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button