Politic

Drulă acuză că primarii și viceprimarii USR sunt hărțuiți de DNA

Drulă acuză că primarii și viceprimarii USR sunt hărțuiți de DNA

Liderul USR, Cătălin Drulă, acuză „hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță”, după anunțul DNA privind începerea urmăririi penale a Flaviei Boghiu, viceprimarul Brașovului.

Disperarea celor care știu că li se apropie sfârșitul politic. Astăzi este despre hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță”, a scris Drulă pe pagina sa de Facebook.

Acesta afirmă că Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Brașovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL și un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Brașovului, dar a fost oprit de USR.

E același rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile. Serviciul de Administrare Patrimoniu, instituția care a dat în folosință spațiul pentru organizarea unui eveniment cultural, era condusă, culmea ironiei, chiar de viceprimarul care a făcut plângerea penală. Un dosar atât de absurd, încât a fost clasat în primă fază, în anul 2022. Acum suntem în an electoral. Dosarul a fost redeschis. Convenabil pentru PNL”, afirmă liderul USR.

Suntem obișnuiți cu astfel de presiuni. Aleșii noștri locali sunt obișnuiți să fie hărțuiți zilnic. Nu există instituție a statului aflată sub controlul PSD și PNL care să nu fi încercat să ne blocheze primarii. Ne transmit disperați semnale să ne oprim. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, vă spun din nou: nu cedăm! Alianța Dreapta Unită merge înainte, cu și mai multă îndârjire. Noi suntem sfârșitul puterii voastre politice și știți asta. Anul acesta, indiferent câte dosare faceți și ce alegeri mai comasați, veți plăti pentru tot răul făcut României”, mai afirmă Cătălin Drulă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button