Politic

Două firme din Brașov și Zărnești vor construi, în asociere, sala de sport de la Școala nr. 2

 

Firmele SC Romfit Grup SRL și SC HAR & H SRL vor construi sala de sport de la Școala Gimnazială nr. 2 din municipiul Brașov, care va avea și facilități pentru antrenamente și concursuri de gimnastică. În total, au fost depuse trei oferte și a câștigat cea făcută de firmele menționate, în asociere.
Valoarea achiziției este de peste 15 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local.

„Astăzi a fost semnat raportul de adjudecare pentru construcția sălii de gimnastică de la Școala Gimnazială nr 2. În câteva zile se va semna contractul de lucrări, după care se va da ordinul de începere a lucrărilor. Amplasamentul unde va fi ridicată noua sală de gimnastică este deja pregătit, funcțiunea de acolo fiind dezafectată (…). Această sală va servi atât antrenamentelor, cât și competițiilor sportive, fiind prevăzută cu tribună și cu toate funcțiunile necesare pentru a putea fi omologată pentru astfel de activități și va deservi atât gimnasticii feminine cât și gimnasticii masculine”, a precizat Costel Mihai, în calitate de viceprimar.

„Avem o tradiție în gimnastică la Brașov, cu foarte multe rezultate pentru gimnastica masculină, iar Clubul Sportiv Municipal Corona are un proiect de a crea un pol de gimnastică la Brașov, fiind prevăzută o astfel de activitate sportivă în cadrul regulamentului de organizare a clubului. Împreună cu antrenorul lotului național de gimnastică masculină juniori, Ermil Popescu, și cu fosta vicecampioană mondială, Diana Chelaru, dorim să creionăm partea de activitate sportivă pe gimnastică feminină și masculină”, a adăugat el.

În vechea sală sunt aparate din anii ‘60-’70, care nu mai sunt adaptate reglementărilor actuale pentru competițiile de gimnastică.

Câștigătorul licitației este asocierea SC Romfit Grup SRL (Brașov) – lider asociere cu SC HAR & H SRL (Brașov) – asociat și subcontractant SC Miralex Instal Com SRL (Zărnești).
Valoarea ofertei este de 15.306.624,98 lei + TVA.
Termen de execuție a lucrărilor este de 14 luni.
Garanția va fi de 60 de luni de la finalizarea lucrărilor.

Sala de sport va fi o clădire cu regim de înălțime de P+2E, cu amprenta la sol de 1.745 mp și suprafață construită de 2.879 mp. Ea va oferi sportivilor atât o suprafață de antrenament, cât și o zonă omologată pentru competiții specifice gimnasticii artistice, fiind dotată și cu o tribună de 216 locuri. Sala de sport va fi dotată și cu spații tehnice, oficii, sala fitness, vestiare sportivi și antrenori, birouri, cabinet medical și grupuri sanitare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare